Neem contact met ons op: info@ipactive.nl

Zorg en Hotel Solutions.

Communicatieoplossingen voor de zorg en hotelbranche

Zorg en Hotel Solutions

IPactive adviseert, implementeert en onderhoudt communicatieoplossingen specifiek voor de zorg en hotelbranche. Ons uitgangspunt is altijd het leveren van een toegevoegde waarde, één op één passend binnen de zorg en/of hotelomgeving. Hierbij gaan we uit van de aanwezige communicatietechnologie, maar als onafhankelijke leverancier laten we ook graag nieuwe mogelijkheden zien op gebied van telefonie, data netwerken, Wi-Fi netwerken en IP-TV. Dit is een geïntegreerde en gebruiksvriendelijke ICT oplossing. Alle faciliteiten voor hotel en gast specifieke diensten zijn hierin opgenomen.

IPactive maakt o.a gebruik van de Smart Wi-Fi producten van Ruckus Wireless. De zorg en hotel solutions van IPactive worden afgenomen bij vele middelgrote en grote zorginstellingen en hotelketens in Nederland. Een concept gebaseerd op 4 onderdelen: het verhogen van klanttevredenheid, brengen van efficiëntie en kostenbeheersing, optimalisatie van het ICT landschap en integratie van systemen en business applicaties.

zorghotel

Zoneflex Unit

De Ruckus ZoneFlex 7055 is de eerste dual-band concurrent wired en wireless wall switch, die een hoge snelheid 802.11n Wi-Fi integreert in een ultra-slank, low-profile ontwerp.
Ideaal voor het aanbieden van geconvergeerde diensten binnen zorgwoningen en hotelkamers. De ZoneFlex 7055 zorgt voor een eenvoudige manier om, zonder extra kabels, meerdere connecties aan te bieden in een kamer. Voor hotelkamers zullen er ZoneFlex 7055 wall switches gebruikt worden die naast dual-band 802.11n Wi-Fi over 4 ethernetpoorten beschikken om telefonie- en multimediadiensten te kunnen leveren.

zoneflex

IPTV

Met de opkomst van streaming mediatechnieken is het traditionele coaxnetwerk niet voldoende toekomstgericht. Bij coaxbekabeling vergt een digitale omschakeling van signalen bij de inzet van extra apparatuur. Er is dan ook een nieuwe manier van signaaldistributie ontwikkeld: IPTV. Bij IPTV wordt het signaal gedistribueerd via een IP netwerk. Ideaal om over lange afstanden te gebruiken en weinig tot geen kwaliteitsverlies.

Doormiddel van het leggen van één CAT 6A kabel naar de des betreffende de kamer/ruimte kunnen alle nodige devices aangesloten worden.

iptvunit

Een unieke communicatieoplossing voor de zorg en hotelbranche

Meer weten over deze Zorg en Hotel oplossingen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088-7303000

Neem contact op!

Recente Projecten

Terug naar boven