Neem contact met ons op: info@ipactive.nl

Site Survey & Advies.

IPactive biedt professionele communicatieoplossingen

Slechte mobiele bereikbaarheid kan verschillende oorzaken hebben

Ongeveer 60% van mobiele gesprekken gebeurt vanuit gebouwen.
Desondanks wordt er bij de bouw van nieuwe kantoorgebouwen weinig rekening gehouden met een mobiele bereikbaarheid. Goede mobiele communicatie binnen een nieuw gebouw staat bij de vastgoedontwikkelaars (nog) niet hoog op de agenda.

Om uw organisatie van uitstekende mobiele bereikbaarheid te voorzien kunnen er verschillende oplossingen worden toegepast. Daar een indooroplossing geen standaardoplossing is dienen er een aantal stappen te worden doorlopen om tot de beste oplossing te komen, namelijk:

Stappenplan

  1. Behoefte
  2. Site Survey
  3. Ontwerp
  4. Uitrol
  5. Oplevering

Site Survey

In een site survey worden een aantal zaken onderzocht om de situatie van het mobiele netwerk in en om uw pand in kaart te brengen. Hierbij meten we de signaalkwaliteit en veldsterkte van alle mobile netwerken.

De gangbare werkwijze bij dit soort dekkingsproblemen is een coverage test of walktest binnen de desbetreffende locatie. U ontvangt een rapport met daarin de resultaten van de site survey en een advies of een indooroplossing gewenst is.Heeft u vragen en wilt u meer weten over IPactive? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088-7303000.

Neem contact op!

IPactive is gespecialiseerd op het gebied van mobiele bereikbaarheid / GSM ontvangstoptimalisatie (2G, 3G en 4G) en wireless oplossingen
Terug naar boven